Un juliol de visites!

L’equip de tècnics del Comitè ha visitat un total de 13 entitats membre durant el mes de juliol.


Al mes de juliol arriba la calor intensa i, amb ella, les hores amb l’ordinador engegat a l’oficina es tornen sufocants…! Quina millor excusa trobeu perquè els tècnics del Comitè facin una visita a les entitats membres?

Poder veure els projectes in-situ i trobar una estona per parlar amb l’equip humà de les entitats ens ha servit per conèixer de primera mà la important feina que desenvolupen, així com per intercanviar propostes, punts de vista i necessitats interessants per la nostra feina i per fer del Comitè un espai d’encontre i construcció de l’interès comú.

Del 3 al 26 de juliol hem visitat un total de 13 entitats que ens han acollit amb els braços oberts, mostrant-nos les seves instal·lacions, explicant-nos els projectes, àmbits d’intervenció, serveis i recursos. A més, hem pogut conèixer part del seu equip humà, treballadores i voluntàries, sense les quals no seria possible desenvolupar tota aquesta gran tasca.

 


 *A les fotografies falten algunes entitats que ja hem visitat; hi són presents: Fundación Lucía para el Sida Pediátrico, gTt – Grupo de Trabajo sobre Tratamientos del VIH, Joves per la Igualtat i la Solidaritat i Associació ARA, Fundació Salut i Comunitat, Fundació Acollida i Esperança, Gais Positius, Stop Sida. Però també hem visitat: Fundació Àmbit Prevenció, APFCiB i CJAS, Actua Vallès i ABD.

De les visites en sortirà una millor planificació d’aquest últim trimestre d’any i de l’any vinent. Ens hem enriquit amb cada una de les visions de les diferents entitats i hem recollit propostes de millora per seguir avançant amb un nou horitzó de futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *