VIII Jornada sobre les relacions laborals de les persones que viuen amb VIH/SIDA – Gais Positius

Us convidem a aquesta jornada que cada any organitza l’entitat membre del Comitè 1r de Desembre, Gais Positius:

Aquesta jornada té com a objectiu possibilitar l’inici d’un debat i diàleg entre diferents sectors implicats amb les relacions laborals de les persones que viuen amb VIH i/o la SIDA. En aquesta època de crisi, considerem imprescindible posar sobre la taula els mecanismes de defensa dels treballadors i en especial de les persones seropositives. Conèixer les eines legals o administratives que permetin passar a l’acció davant de qualsevol discriminació és imprescindible i forma part de l’apoderament que ha caracteritzat la resposta al VIH i a la Sida. Així sensibilitzar, informar i debatre com superar les adversitats i la discriminació en temps de crisi, és un dels objectius d’aquesta jornada.

LA INSCRIPCIÓ ÉS GRATUÏTA. TRUCA AL 93 298 06 42 O ENVIA UN CORREU A gaispositius@gaispositius.org PER CONFIRMAR ASSISTÈNCIA. PLACES LIMITADES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *