El Comitè s’adhereix a la campanya “No es sano”

No Es Sano és una campanya coral d’organitzacions que lluiten per defensar i promoure l’accés universal als medicaments com a part indispensable del dret a la salut. A través de la campanya es pretén construir un sistema d’investigació mèdica eficient, sostenible i que garanteixi el dret universal a la salut i l’accés als medicaments que la població necessita a un preu assequible.

Els objectius de la campanya són impulsar el compromís del govern espanyol, els partits polítics i altres institucions per un canvi en el model d’Innovació de medicaments així com promoure un debat públic i polític informat sobre els problemes del sistema actual de I+D i innovació mèdica i el seu impacte en l’accés als medicaments i en la sostenibilitat dels sistemes de salut, dins i fora de l’Estat.

Animem a particulars i organitzacions a adherir-s’hi. Ho podeu fer en aquest enllaç: http://noessano.org/es/unete

Consulta també el manifest aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *