El C1D entra a formar part del CJB com a entitat adherida

El passat 12 de març, a l’Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), es va ratificar l’entrada del Comitè 1r de Desembre com a entitat adherida a aquesta plataforma interassociativa que coordina i representa les principals entitats juvenils de la ciutat de Barcelona.

Com s’explica a la seva web, “el CJB defensa l’associacionisme com una eina de participació i d’acció fonamental, que cal difondre i potenciar, especialment, entre la població més jove. Des del CJB es defensa una valoració més real i positiva de la gent jove i del moviment associatiu juvenil entre els altres sectors socials de la ciutat, fomentant i potenciant les entitats juvenils com a veritables escoles de formació en els processos democràtics, participatius i de presa de decisions”.

Per al Comitè 1r de Desembre ens resulta fonamental treballar plegades amb totes les altres entitats que conformen el CJB. Podrem, per una banda, traslladar el treball expert i de qualitat de totes les nostres entitats, relatiu a la prevenció i atenció del VIH i a la promoció dels drets sexuals i reproductius, temes imprescindibles a traballar amb el jovent. I, per una altra banda, ens permetrà nodrir-nos d’experiències d’altres organitzacions i interseccionar temàtiques, tasca imprescindible per fer intervencions integrals i de qualitat.

Moment de l’aprovació, per majoria absoluta, de l’entrada del C1D al CJB

La coordinadora tècnica del C1D, Ana Burgos, presenta la nostra plataforma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *