No morim, ens maten

El 25 de novembre, dia internacional contra les violències maclistes, el Comitè 1r de Desembre se suma a les convocatòries arreu de Catalunya en rebuig de les violències que segueixen volent sotmetre les dones, lesbianes i trans, envaint tots els àmbits de la nostra vida.

Com cada any, seguim i seguirem denunciant i recordant, avui i sempre, que la violència és responsabilitat de qui l’exerceix, no de qui la pateix. I que continuem treballant per la construcció d’una societat digna, lliure de violències per a totes i per a tots.

Diem PROU a les violències masclistes i ens donem suport per gaudir de vides i relacions lliures:

PERQUÈ ENS HI VA LA VIDA.

PERQUÈ VOLEM UNA VIDA LLIURE, I LLIURE DE VIOLÈNCIES.

PERQUÈ ENS VOLEM VIVES, I ALEGRES, I SANES, I FORTES, I JUNTES!!!

Per això us convoquem a la manifestació “No morim, ens maten” que tindrà lloc avui 25 de novembre a Barcelona a les 19:00 a Canaletes. Així com a la resta de mobilitzacions que tindran lloc arreu de Catalunya. Us animem a llegir el manifest “No morim, ens maten. Contra la violència masclista, autodefensa feminista”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *