Nits Vermelles! Dia Mundial de la Sida 2015

Cada cop més ciutats celebrem les Nits Vermelles amb motiu del Dia Mundial de la Sida, una cita festiva per a les entitats i totes les persones vinculades d’alguna manera al món del VIH/sida, la prevenció, la promoció de la salut i la lluita contra l’estigma i discriminació que pateixen les persones que viuen amb VIH. Sota el lema “Revoltes amb la prevenció” volem també recordar, amb sonriures i balls, que tot el nostre treball es recompensa entre amics i amigues. Vine a celebrar amb nosaltres! 

Enguany gaudirem de Nits Vermelles a 4 ciutats:

Badalona: Centre cívic de Can Canyadó (C/ Pompeu Fabra s/n). 27 novembre, 21.30h. Amb Bingodance solidari a carrec de la DJ. Muerta Sánchez. Entitat facilitadora: VIH-DA Associació (amb la col.laboració de la A.VV Can Canyado i comerços del barri).

Barcelona: Marula Café (C/ Escudellers, 49). 1 desembre, 21h.Amb DJs ass2ssa i Homenatge a Larry Levan [DJs Miqui Puig (LAV records), Dj Domingo (Finlandia Club), Telexketch, Kosmos (Nitsa / Nasty Bass), DJ César de Melero]. Entitats facilitadores:Les 24 entitats membre del Comitè 1r de Desembre. [Gais Positius participarà amb “InfoDroga Gratis”, un programa de reducció de riscos associats al consum de drogues, amb un carretó on podràs trobar informació sobre les diverses substàncies i sobre reducció de riscos associats al consum: efectes, interaccions, etc.]

Lleida: Discoteca La Boite (C/ Riu Essera, 19). 27 novembre, 23h. Amb Concert de Spring-riot i Monòleg d’Oriol Saura. Entitat facilitadora: Associació Antisida de Lleida.

Tarragona: El Cau (C/ del Trinquet Vell, 2). 3 desembre, 23h. Amb DJ i jocs preventius entorn el VIH/sida. Entitat facilitadora: Axessora’TGN (amb Creu Roja Tarragona, H2O, Komando Nits Q i Som.nit Creu Roja Joventut).

Apunta’t a l’esdeveniment de facebook!: https://www.facebook.com/events/1634975603434928/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *