1 desembre: Dia Mundial de la Sida 2015

REVOLTES AMB LA PREVENCIÓ

Un any més, el Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya commemora el Dia Mundial de la Sida. Sota el lema “Revoltes amb la prevenció” volem reivindicar la prevenció, transformar-la, donar-hi voltes, regirar-la, emmarcar-la en el paradigma de promoció de la salut en un context en què les desigualtats, la invisibilitat, les retallades o l’estigma i discriminació que pateixen les persones que viuen amb VIH ens ho dificulten. Tot això ho farem a través del treball comunitari i expert del C1D i les seves 24 entitats membre, desplegant estratègies com la lluita pels drets humans i, especialment, els drets sexuals i reproductius, el respecte a la diversitat, les accions centrades en la persona i el foment del seu apoderament.

Un any més, ens moVIHlitzem.

Com cada any es portaran a terme diverses activitats arreu de tot el territori català. Et convidem a participar i fer-ne difusió. Tens tota la informació AQUÍ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *