Obra de teatre DISCORDANTS

Donem suport i muntem estand al vestíbul del teatre Gaudí, durant la representació de l’obra “Discordants”.

DEL 3 DE NOVEMBRE AL 3 DE DESEMBRE  A LA SALA PETITA DEL TEATRE GAUDÍ
HorarI: Dimarts, dimecres i dijous: 20:45h.
Preu: 18€. Espectacle en català. Durada: 1:20h.

Direcció: David Marín

Creació: RetorCia Teatre

Interprets: David Teixidó, Irene Hernández, David Marín

Sinopsi
Ella té VIH, i ell no. Un retrobament, un sopar, i la notícia. A partir d’aquí neix una relació que reivindica la seva normalitat. Una relació que sembla la primera, que revela als dos la possibilitat de construir una relació sòlida però desconeguda. De respectar els dubtes, d’equilibrar la sinceritat amb el respecte a la por de cadascú, una relació lligada als metges però també a la vida, al present absolut, al riure desbocat i al crit més profund. I una relació amb un tercer convidat, la por, que com si fos un animal de companyia haurà de ser inclòs en les seves vides. Els dubtes d’ell, el silenci d’ella.

Escenografia: Ramon de los Heros Vestuari: Cristina de Olmos, Antonio Marín, Helena Torres Espai sonor: Pau Belenguer Dissey de llums: Anna Espunya Disseny gràfic: Roberto Padalino Fotografia: Clara Pedrol Documentació: Alberto Pérez, Félix Pérez Producció i creació: RetorCia Teatre Co-producció i distribució: Bohemia’s Produccions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *