VII Jornada sobre les relacions laborals de les persones que viuen amb VIH/sida (Gais Positius)

Aquesta jornada té com a objectiu possibilitar l’inici d’un debat i diàleg entre diferents sectors implicats amb les relacions laborals de les persones que viuen amb VIH i/o la sida. En aquesta època de crisi, considerem imprescindible posar sobre la taula els mecanismes de defensa dels treballadors i en especial de les persones seropositives. Conèixer les eines legals o administratives que permetin passar a l’acció davant de qualsevol discriminació és imprescindible i forma part de l’apoderament que ha caracteritzat la resposta al VIH i a la sida. Així sensibilitzar, informar i debatre com superar les adversitats i la discriminació en temps de crisi, és un dels objectius d’aquesta jornada.

La inscripció és gratuïta. Truca al 93 298 06 42 per confirmar assistència. Places limitades.

Programa:

16.00 Lliurament de material

16.30 Benvinguda i inauguració a càrrec de Rafael Ribó i Massó Síndic de Greuges de Catalunya.

16.45 “Administracions públiques i persones afectades”. A càrrec de Cecília Fàbregues i Arbués, Cap del Servei de Valoracions de la Subdirecció General d’Atenció i Promoció de l’Autonomia Personal.

17.30 Presentació de la “Guia per intervenir en casos de discriminació laboral a lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals” a càrrec de Ximo Cádiz, responsable de diversitat sexual i àmbit laboral de la FELGTB i desenvolupador de la guia.

18.00 Coffee break

18.30 “Com trencar les barreres a través del programa supra-territorial per a la inserció laboral de les persones amb VIH (Oficines Virtuals)”. A càrrec de Toni Poveda, Gerent de CESIDA

19.00 Taula rodona: “Estratègies d’identificació i actuació davant de situacions de discriminació” a càrrec de Laia Serra, advocada i Ricard de la Rosa, advocat.

20.15 Conclusions

20.30 Cloenda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *