Dia per a la Discriminació Zero 2015

El Comitè 1r de Desembre, Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya, participarà el proper 1 de març en la campanya llançada per ONUSIDA per al Dia per a la Discriminació Zero sota el lema “Obre’t al mon, estén la mà”.

Segons la pàgina de la campanya (http://www.unaids.org/es/resources/campaigns/20150204_zerodiscrimination/), “comunitats senceres pateixen quan no es planta cara a la discriminació. Limitar les possibilitats de les nenes i les joves de gaudir d’una educació adequada no només restringeix les oportunitats individuals, sinó que impedeix que les societats es beneficiïn d’un patrimoni de talent més important. La discriminació de les persones a raó de la seva raça genera sofriment individual i debilita la cohesió social. Estigmatitzar els qui viuen amb el VIH desincentiva les persones a fer-se la prova i a rebre l’assistència sanitària i el tractament, que són vitals”.

Per això ens sumem a la campanya i animem a tots i totes a participar-hi. Com?

1. Dóna-li al «m’agrada» en la pàgina de facebook facebook.com/zerodiscrimination
2. Descarrega’t i imprimeix alguna de les papallones amb missatges que trobaràs aquí: http://www.unaids.org/en/resources/campaigns/20150204_zerodiscrimination/materials
3. Fes-te una foto amb la papallona que hagis escollit i penja-la en el Facebook de la campanya (envia-la també a coordinacio@comite1desembre.org, sisplau!)
4. Pots utilitzar també l’etiqueta #zerodiscrimination
5. No oblidis etiquetar-nos a la foto i així us veiem!

AQUÍ DOSSIER DE LA CAMPANYA EN PDF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *