Defensem el dret a decidir… el de les dones sobre el seu propi cos

NOTÍCIES 20.12.2013 | OBSERVATORI DE DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS
Gallardón consuma la tornada enrere

Si un nou ajornament —en van cinc— no ho impedeix, el Consell de Ministres aprovarà avui el seu avantprojecte de llei de l’avortament, i Espanya, en aquest assumpte, tornarà 30 anys enrere de cop. La norma, que arriba amb la firma del ministre de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, eliminarà el sistema actual de terminis —l’avortament és un dret de la dona durant les primeres 14 setmanes d’embaràs— i reprendrà l’anterior sistema de supòsits: el mateix que va regir entre 1985 i 2010; però, previsiblement, amb supòsits més restringits. Seria, així, la llei més dura en tres dècades. Segueix lleguint…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *