Activitats a Barcelona pel Dia Mundial de la Sida 2012

Activitats 2012 a BCN

Aquest any tenim previst dur a terme a Barcelona les següents activitats:

 • . Taula rodona
  “La salut comunitària en el tractament del VIH, un model en crisi?”

  Espai de reflexió i debat sobre el sistema de salut en general i els assoliments en el model que les entitats del Comitè Primer de Desembre utilitzen per fer front a la malaltia i per a atendre les persones que viuen amb VIH-Sida. Cotxeres del Palau Robert, 27 de novembre a les 18h.

 • . Carpes d’informació i sensibilització
  Durant el dia 1 de desembre a la plaça Sant Jaume i el 2 de desembre a Arc de Triomf s’instal·laran unes carpes informatives per a prevenir i sensibilitzar entorn al VIH/sida a les persones que s’acostin a l’espai, amb eines metodològiques de caràcter lúdic i participatiu.
 • . Activitat de visibilitat:
  “Enllaçant-nos per la Sida”

  El dia 1 de desembre a les 12h del migdia es llegirà a la plaça Sant Jaume de Barcelona i de forma simultània a diferents punts de Catalunya el manifest del Dia Mundial de Lluita contra la Sida. Enguany darrera la tarima on es llegirà el manifest lluirà un llaç vermell per a sensibilitzar la població general entorn la problemàtica de les persones que viuen amb VIH/sida
 • . II Pedalària:
  Pedalada Solidària per la sida

  Activitat de sensibilització i participació a la ciutat de Barcelona co-organitzada amb l’associació esportiva Panteres Grogues, per tal de visibilitzar la resposta al VIH/sida de les entitats, al territori autonòmic de Catalunya. Es farà el diumenge 2 de desembre de 2012, a les 11 del matí, des de les carpes informatives instal·lades a l’Arc de Triomf. Els participants podran fer el recorregut tant en bicicleta com sobre patins i es durà a terme un acte lúdic-festiu a la sortida amb la distribució d’un kit amb materials del comitè 1r de desembre, aigües. L’arribada es farà al punt de sortida, a Arc de Triomf, al voltant de les 13h.
 • . 3a Nit Vermella
  amb espectacles a la Sala 3 de la Razzmatazz,
   l’1 de desembre des de les 20:30 h.
  Des de fa tres anys el Comitè celebra la Nit Vermella, una festa per a les entitats que formen part del Comitè i per a les persones que vulguin assistir en suport a les persones que viuen amb VIH. Amb la participació de Miqui Puig i altres artistes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *