Setm. Prova VIH 2013

LA PROVA DEL VIH: EN PARLEM?

El Comitè 1er de Desembre s’uneix a la resta d’Europa per participar en la primera Setmana Europea de la Prova del VIH” (European VIH Testing Week), del 22 al 29 de novembre de 2013, per tal d’incrementar la sensibilització sobre els beneficis de realitzar la prova del VIH i, sobretot, de promocionar la salut sexual.

Facilitem aquí un recull de materials i activitats relacionades amb aquesta Setmana Europea generats pel Comitè:

  • Premsa: Nota + Dossier Nota de premsa on s’explica en què consisteix la Setmana, les diferents activitats dutes a terme pel Comitè, etc. i dossier descarregable amb tota la informació de la campanya d’enguany. Fes-ne difusió!
  • Programació Agenda d’activitats comunitàries del Comitè 1er Desembre i les seves entitats membre. Trobaràs activitats a Barcelona, Cerdanyola del Vallès (Campus UAB), Terrassa, Sabadell, Ripollet, Badalona, L’Hospitalet de Lobregat, Lleida i Girona. També pots informar-te durant tota la setmana sobre projectes comunitàris de la prova del VIH a l’Estat Espanyol a través del servei “La Noticia del Día” de GTt (grupo de trabajo sobre tratamientos del VIH), membre del Comitè. Participa!
  • Manifest Manifest unitari del Comitè 1er Desembre sota el lema “La prova del VIH, en parlem?” Manifesta’t!
  • Monogràfic Prova de detecció del VIH Una de les eines de promoció de la campanya 2013 ha estat aquest recull monogràfic de campanyes sobre la prova del VIH, dirigides a homes que tenen sexe amb homes, dones embarassades, població migrant i públic en general, elaborat pel centre de recursos de l’entitat SIDA STUDI, membre del Comitè 1er Desembre. L’objectiu d’aquest material és el de conscienciar la població sobre les diverses mesures de prevenció del VIH i les conductes de risc, sempre en la recerca del diagnòstic precoç de l’HIV. Informa’t!
  • Vídeo “La prova del VIH: en parlem?” Es tracta d’un vídeo realitzat pel Comitè amb la participació de les entitats mostrant què és per elles, i com realitzen, la prova del VIH. Disfruta’l!

Trobaràs més informació a l’esdeveniment de facebook i al twitter del Comitè.

 

 

El Comitè rep suport de: