Òrgans de govern

Òrgans de govern: membres i perfil

Membres de la Junta Directiva del Comitè 1r de Desembre

President: Alberto Capitán Cuevas

Psicòleg clínic, especialista en adiccions. Director d’Actuavallès des del 2006 i Psicòleg clínic al CAS de Granollers des de l’any 2004. Vinculat a diferents entitats que treballen en l’àmbit del VIH i de les desigualtats socials, ha estat membre de la Junta Directiva de CESIDA i del Rebost Solidari de Sabadell. Anteriorment ha exercit de psicòleg en diferents centres públics, com a la Unitat de Conductes Addictives (UCA) del Hospital General de Catalunya, i en diferents centres privats.

Secretari: Lluís Romero Puigdengoles

Treballador social, president d’Assexora’TGN. Tècnic superior en Integració social i Animació sociocultural, Tècnic de salut de l’Associació H2o, col.lectiu LGTBIQ del Camp de Tarragona. Vinculat a l’àmbit del VIH/sida desde l’any 2006, coordinador del Grup de Treball de Salut Sexual i VIH/sida a Tarragona i Expert professional per la UNED en formació de mediadors per al suport de persones amb VIH.

Tresorera: Anna Rafel Campàs

Treballadora social. Formació en administració i gestió. Formació en terapia Familiar sistèmica i relacional. Vinculada a l’àmbit del VIH/sida des del 2004. Des del 2006 Coordinadora de l’Associació Antisida de Lleida.

Vocal: Merce Meroño Salvador

Llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació. Secció Psicologia. Màster en Salut Pública. Des del 1993 es coordinadora tècnica de la Fundació Àmbit Prevenció, en programes  de reducció de danys en el consum de drogues i activisme enfront l’epidemia de la Sida. Especialitzada en  programes adreçats a treballadores sexuals, en defensa dels seus drets, especialment els sexuals i la lluita contra les violències.

Vocal: Anna Lara Rial

Llicenciada en Psicologia per la UDG. Postgrau en psicologia clínica. Vinculada a l’àmbit del VIH/sida des del 2004 a l’ Associació Comunitària Anti Sida de Girona-ACAS, on actualment és coordinadora de projectes.

 

Equip tècnic: 

Edgar Gil Martínez. Administració i coordinació de projectes.

Judith Erill Guixe. Relacions Institucionals i comunicació.