Òrgans de govern

Òrgans de govern: membres i perfil

Membres de la Junta Directiva del Comitè 1r de Desembre

President: Alberto Capitán Cuevas

Psicòleg clínic, especialista en adiccions. Director d’Actuavallès des del 2006 i Psicòleg clínic al CAS de Granollers des de l’any 2004. Vinculat a diferents entitats que treballen en l’àmbit del VIH i de les desigualtats socials, ha estat membre de la Junta Directiva de CESIDA i del Rebost Solidari de Sabadell. Anteriorment ha exercit de psicòleg en diferents centres públics, com a la Unitat de Conductes Addictives (UCA) del Hospital General de Catalunya, i en diferents centres privats.

Secretari: Lluís Romero Puigdengoles

Treballador social, president d’Assexora’TGN. Tècnic superior en Integració social i Animació sociocultural, Tècnic de salut de l’Associació H2o, col.lectiu LGTBIQ del Camp de Tarragona. Vinculat a l’àmbit del VIH/sida desde l’any 2006, coordinador del Grup de Treball de Salut Sexual i VIH/sida a Tarragona i Expert professional per la UNED en formació de mediadors per al suport de persones amb VIH.

Tresorera: Anna Rafel Campàs

Treballadora social. Formació en administració i gestió. Formació en terapia Familiar sistèmica i relacional. Vinculada a l’àmbit del VIH/sida des del 2004. Des del 2006 Coordinadora de l’Associació Antisida de Lleida.

Vocal: Jean Sebastien Meyer Guignard

Farmacèutic i Sociòleg, ha cursat un Màster en Cooperació Internacional. En paral·lel a la seva activitat professional, ha estat en comitès executius, estats majors i juntes, destacant la vicepresidència de la Secció espanyola d’Amnistia Internacional. Actualment és president de Stop Sida.

Vocal: Anna Lara Rial

Llicenciada en Psicologia per la UDG. Postgrau en psicologia clínica. Vinculada a l’àmbit del VIH/sida des del 2004 a l’ Associació Comunitària Anti Sida de Girona-ACAS, on actualment és coordinadora de projectes.