Edició 2015

REVOLTES AMB LA PREVENCIÓ

1 DESEMBRE 2015: DIA MUNDIAL DE LA SIDA

Un any més, el Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-SIDA de Catalunya commemora el Dia Mundial de la Sida. Sota el lema “Revoltes amb la prevenció” volem reivindicar la prevenció, transformar-la, donar-hi voltes, regirar-la, emmarcar-la en el paradigma de promoció de la salut en un context en què les desigualtats, la invisibilitat, les retallades o l’estigma i discriminació que pateixen les persones que viuen amb VIH ens ho dificulten. Tot això ho farem a través del treball comunitari i expert del C1D i les seves 24 entitats membre, desplegant estratègies com la lluita pels drets humans i, especialment, els drets sexuals i reproductius, el respecte a la diversitat, les accions centrades en la persona i el foment del seu apoderament.

Un any més, ens moVIHlitzem.

Com cada any es portaran a terme diverses activitats arreu de tot el territori català. Et convidem a punxar en els enllaços, informar-te i participar de la nostra PROGRAMACIÓ:

  • El Comitè al carrer Agenda d’activitats comunitàries del Comitè 1er Desembre i les seves entitats membre: estands informatius, lectura de manifest, llaços vermells humans, etc.
  • El Comitè a les xarxes  Activitats on line: pots posar el nostre banner a la teva web, demanar-li a google que commemori el dia 1 de desembre, enviar-nos la foto del teu llaç humà…
  • Les entitats del Comitè Consulta aquí totes les activitats que es realitzen des de les nostres 24 entitats membre. Les províncies de Girona, Tarragona, Lleida i Barcelona es mouen aquest 1 de desembre!


* Esdeveniment a facebook: https://www.facebook.com/events/1513707125614346/

* Descarrega el dossier amb la programació completa

* Descarrega el manifest, la nota de premsa i el recull de premsa

* Imatges del Dia Mundial de la Sida 2015 i dels Llaços per la Sida

* Trobaràs més informació al facebook i al twitter del Comitè